Is med nougat og marcipan - Nem is med nougat og marcipan

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Is med nougat og marcipan

Is med nougat og marcipan – Opskrift på nem is med nougat, marcipan og mørk chokolade. Denne is er super nem og enkel. Isen består af ganske få ingredienser, nemlig kondenseret mælk, piskefløde, nougat, marcipan og smeltet mørk chokolade. Isen laves ved at piske fløde til en skum, hvor der vendes kondenseret mælk i sammen med nougat og marcipan skåret i tern. Isen hældes i en form skiftevis med smeltet chokolade, som røres ud i ismassen. Det er en super lækker dessert at servere i julen eller efter jul, hvis man har en masse nougat og marcipan i overskud fra konfekt.

Isen kræver ikke brug af ismaskine, derfor er det en is alle kan lave. Jeg har lavet iskagen i en brødform, men den kan også sagtens laves i en springform. Isen er perfekt at servere for gæster efter en middag. Prøv også min opskrift på is med hindbær og mascarpone. Rigtig god fornøjelse!

Is med nougat og marcipan

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning + 6 t.
I alt + 6 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pisk fløden til en let skum og vend kondenseret mælk i.

Skær nougat og marcipan i tern og vend i ismassen.

Hæld halvdelen af ismassen i en brødform evt. beklædt med bagepapir. Dryp halvdelen af den smeltede chokolade på og rør den lidt ud i isen. Kom resten af ismassen på og rør igen chokolade ud i massen. Stil isen på frys i min. 6 timer, men gerne til dagen efter.

Ved servering tages isen ud af fryseren 15 min. før servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer

Skriv en kommentar