Den skønneste hjemmelavede saltblanding med chili, citron og hyldeblomst. Perfekt til kød, fisk, dressinger og vigtigst af alt den perfekte salte topping til avocadomaden. Det er altid et stort hit herhjemme. Prøv den nemme opskrift lige her:
Salt med citron, chili og hyldeblomst
Ingredienser
Salt:Fremgangsmåde
Salt:
Tænd ovnen på 50 C. Skær chilien ud i små stykker og bland det sammen med revet citron og hyldeblomster. Vend herefter saltet i. Fordel saltblandingen på en bageplade med bagepapir og tør salten i ovnen i 1 time. Sluk herefter ovnen og lad salten stå derinde i 1 time ekstra. Kom salten på et eller flere glas. Opbevar salten et tørt sted f.eks. sammen med dine krydderier.
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar