Pasta med salsiccia – Opskrift på den lækreste cremede pastaret med salsiccia pølse og spinat. Denne pastaret er så cremet og lækker. Pastaretten består af salsiccia pølse, hvidvin, mascarpone eller flødeost, basilikum, spinat og tomat. Salsiccia pølse er en italiensk kødfyldt fed pølse, som smager utrolig godt. Man kan få den med forskellige krydderier eller bare naturel. Man presser kødet ud af pølseskindet og steger kødet lidt ligesom hakket oksekød. Denne pastaret er perfekt at servere både til hverdag og fest. Prøv også mine andre opskrifter på pastaretter. Rigtig god fornøjelse!
Pasta med salsiccia
Ingredienser
Pasta med salsicciaFremgangsmåde
Pasta med salsiccia
Svits løg og hvidløg i olie på en pande. Pres kødet ud af pølseskindet og steg kødet i 3-4 min. ved middelhøj varme. Tilsæt tomatpure, steg det med og hæld hvidvin udover. Tilsæt flødeost eller mascarpone og hakkede tomater og rør det godt rundt. Lad det stå og simre i 10 min. under omrøring.
Kog pastaen.
Tilsæt tilsidst frisk spinat, basilikum og parmesan. Smag til med salt, peber og sukker og tilsæt evt. lidt pastavand, hvis du synes der mangler væske. Vend den kogte pasta i saucen. Server pastaretten med friskrevet parmesan. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Hej Frederikke.
Hvor køber du salsicciapølse henne❓
Det kan efterhånden købes i de fleste supermarkeder, f.eks. SuperBrugsen, Rema1000, Netto og Meny 🙂