Farsbrød opskrift - Opskrift på græsk inspireret farsbrød

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Farsbrød

Opskrift på græsk inspireret farsbrød med oliven, feta, soltørrede tomater og bacon. Farsbrød er super nemt og lækkert og er perfekt hverdagsmad. Kødet bliver virkelig saftigt, og der kommer ekstra saft fra bacon og den lækre feta. Du kan godt gemme resterne, hvis du ikke får spist op. Så kan de nydes dagen efter. Det er dog allerbedst, når det lige er kommet ud af ovnen, hvor bacon er dejlig sprødt.

Den bedste farsbrød opskrift

Dette farsbrød er græsk inspireret, da der er feta, oliven og oregano i. Derudover er der løg, hvidløg og soltørrede tomater i og ovenpå farsbrødet er der bacon i skiver. Farsbrødet er super smagfuldt og saftigt og det er perfekt at servere til aftensmad med sprøde ovnkartofler, tzatziki og græsk salat.

Det er altså ikke ligesom den helt klassiske farsbrød opskrift, hvor der ikke er oliven og feta i. Men jeg synes altså virkelig, at denne her version kan noget, da den er proppet med smag.

Er du mere til den traditionelle version, så kan du også godt undlade at komme oliven og feta i. Jeg synes nu alligevel, at du skal prøve denne version – den er virkelig lækker!

Rigtig god fornøjelse med at lave min opskrift.

Farsbrød

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 50 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Farsbrød

Fremgangsmåde

Farsbrød

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom alle ingredienserne i en skål (enten en skål til røremaskine eller bare en alm. skål). Rør farsen sammen og smag til om der skal mere salt eller peber i. Rør endelig ikke for meget i farsen, for så bliver den for tynd, den skal blot lige røres sammen til den er sammenhængende.

Form farsen til et brød og placer i et ildfast fad smurt med smør. Læg baconskiverne ovenpå og bag farsbrødet i ca. 50 min. Lad det afkøle en smule inden det skæres i skiver og serveres. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar