Ærtedip med ricotta – Opskrift på cremet dip med ærter, ricotta og citron. Denne dip med ærter, ricotta, citron, salt og peber er super lækker og virkelig nem at lave. Dippen kan serveres med grøntsagsstave, ristet brød eller rugbrødschips. Dippen kan også bruges som spread i sandwich og wraps. Spice dippen op med lidt ekstra smag ved at blende nogle friske mynteblade sammen med de øvrige ingredienser. Rigtig god fornøjelse!
Ærtedip med ricotta
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ærtedip med ricotta
Blend alle ingredienserne til en blød og cremet dip. Kom dippen i en skål og pynt med ekstra olivenolie og evt. friske ærter. Server med ristet brød. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar