Riskikssnacks – Opskrift på lækre snacks med riskiks, chokolade, peanutbutter og honning. Disse riskikssnacks er så nemme at lave og virkelig gode. De består af smeltet mørk chokolade som blandes med peanutbutter, honning og knuste riskiks. Massen fordeles efterfølgende i en form og stille på køl, hvorefter den skæres ud i passende stykker. Det er så lækkert og en dejlig nem snack.
Riskiks med chokolade er bare lækkert især hvis man også lige tilsætter peanutbutter. I stedet for at komme massen i en stor form, så kan man også fordele den i muffinsforme. Rigtig god fornøjelse!
Riskikssnacks
Ingredienser
RiskikssnacksFremgangsmåde
Riskikssnacks
Smelt chokoladen og bland den sammen med peanutbutter og honning. Knus riskiksene så der stadig er nogle store stykker tilbage. Bland riskiks i chokoladeblandingen og rør det godt sammen.
Fordel massen i en form beklædt med bagepapir og stil på køl indtil chokoladen er størknet. Skær ud i stykker og server. Kan opbevares på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar