TUC kage med skum og bær

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

TUC kage med skum og bær

TUC kage med skum og bær – Opskrift på den lækreste marengsbund med TUC kiks, marcipan, hasselnødder og chokolade pyntet med skum og bær. Denne kage er så lækker og virkelig nem at bage. Kagen består af en marengsbund, hvor der vendes revet marcipan, mørk chokolade, hasselnødder og knuste TUC kiks i. Kagen pyntes med en vaniljeflødeskum og en masse lækre friske bær. Det er en virkelig lækker kage og især en kage, der er perfekt at servere for gæster.

Sommerkage med TUC kiks

Denne kage er en rigtig lækker kage, som er perfekt at servere om sommeren med alle de lækre sommerbær. Bærrene kan også udskiftes med frugt, hvis man bedre kan lide det. De salte TUC kiks er perfekte i denne kage, da det salte spiller super godt sammen med det søde.

Kagebunden kan sagtens bages dagen inden og pakkes godt ind og opbevares på køl. Kagen kan også samles med skum og bær og så stilles på køl, hvis den skal serveres dagen efter. Hvis kagen skal serveres til mange gæster, så kan den også nemt ganges op og bages i en bradepande i stedet for i en springform. Prøv også min nemme opskrift på flødebollekage. Rigtig god fornøjelse!

TUC kage med skum og bær

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

TUC kage med skum og bær
Vaniljeskum
Derudover

Fremgangsmåde

TUC kage med skum og bær

Tænd ovnen på 150 C varmluft.

Beklæd en sprinform på 24 cm med bagepapir i bunden og smurt med smør opad siderne.

Pisk æggehviderne skummende og tilsæt sukkeret lidt adgangen. Pisk til en sej og luftig marengs. Kom hasselnødder, chokolade, marcipan og knuste TUC kiks i og vend det forsigtigt rundt i marengsen. Fordel marengsmassen i springformen og bag kagen i ca. 35 min.

Lad kagen afkøle.

Vaniljeskum

Kom piskefløde, vaniljesukker og flormelis i en skål og pisk til en let flødeskum.

Befri kagen fra springformen og placer den på et fad. Smør vaniljeskum på kagen og pynt med friske bær. Server kagen med det samme eller stil den på køl i et par timer. Kagen kan også sagtens stå på køl til dagen efter. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Hvor mange tror du, at den skal ganges op med, hvis man skal lave det til en hel ovn-bradepande? (Hvis den skal laves som talkage)

  2. Hej.
    Kan man fryse kagen, med hjemmelavet is på? (Altså som en islagkage med nøddebund) Eller vil den være for blød?
    Bh
    Lone

Skriv en kommentar