Bagte padrons med flødeost og bacon – Nem opskrift på padrons fyldt med flødeost og viklet ind i bacon. De små grønne chili peberfrugter stammer fra Spanien og hedder Pimientos del Padrons. De smager ganske dejligt af grønne peberfrugter. Normalt grilles/steges de på en brandvarm pande med olie og drysses med salt, men her har jeg lavet dem i en luksus udgave.
Disse fyldte og bagte padrons er så lækre og virkelig nemme at lave. Du skal kun bruge 3 ingredienser til denne snack: padrons, flødeost og bacon. Server dem som en snack til velkomstdrink eller som en del af et større tapasbord. Prøv også disse græskarfritter med bacon. Rigtig god fornøjelse!
Bagte padrons med flødeost og bacon
Ingredienser
Bagte padrons med flødeost og baconFremgangsmåde
Bagte padrons med flødeost og bacon
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær alle padrons igennem og fjern kernerne. Kom flødeost i og skær bacon skiverne over i 2 og vikle et stykke bacon rundt om hver padron.Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 12-15 minutter eller indtil bacon er sprødt. Lad dem afkøle en smule og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar