Græskarfritter med bacon – Opskrift på de lækreste græskarfritter af hokkaido græskar med bacon. De nemmeste græskarfritter, som kun består af 2 ingredienser. Jeg elsker græskar og jeg elsker pomfritter, så dette er et helt perfekt match. Det er bare med at nyde det, når det er græskarsæson og græskar kan bruges til så mange lækre ting, både i det salte køkken, men også i det søde køkken. Disse græskarfritter kan bruges som tilbehør til f.eks. kød, kylling eller server fritterne som en del af et tapasbord. Prøv også min opskrift på græskarsuppe eller min lækre svampede græskarkage med cream cheese frosting. Rigtig god fornøjelse!
Græskarfritter med bacon
Ingredienser
Græskarfritter med baconFremgangsmåde
Græskarfritter med bacon
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skyl græskaret godt og skær det over i to. Fjern kernerne.
Skær det ene stykke græskar i ca. 14 både. Vikl et stykke bacon om hver græskar båd. Placer dem på en bageplade beklædt med et stykke bagepapir. Bag græskarfritter i ca. 20-25 minutter indtil bacon er helt sprødt. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar