Flammkuchen eller Tarte Flambé er en tysk fransk tynd og sprød pizza med creme fraiche, løg og bacon. Det smager skønt! Sidst jeg smagte det var til afterski, da jeg var på skiferie 🙂 Flammkuchen kan serveres som en forret, snack, natmad, som tilbehør til salater og supper. Her kommer opskriften:
Flammkuchen – Den lækreste sprøde pizza med creme fraiche, løg og bacon
Ingredienser
Flammkuchen (1 stk.):Fremgangsmåde
Flammkuchen:
Tænd ovnen på 250 C med en bageplade i ovnen. Smuldr smørret i en skål med mel, salt og sukker. Tilsæt mælken og ægget og saml dejen. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt dejen. Rul dejen meget tyndt ud og læg den over på et stykke bagepapir. Rør creme fraiche og hvidløgsost sammen og smør det ud på dejen. Skær løgene ud og fordel dem på dejen sammen med bacon. Drys revet muskatnød og peber på. Tag den varme bageplade ud af ovnen og læg flammkuchen på bagepladen med bagepair og bag i ovnen i ca. 25 minutter til den er sprød og gylden. Inden servering drysses purløg udover. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar