Hasselback kartofler med rogn og creme fraiche - Opskrift på lækker snack

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hasselback kartofler med rogn og creme fraiche

Hasselback kartofler med rogn og creme fraiche – Opskrift på lækker snack med hasselback kartofler, stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg. Disse små lækre hapser er så gode og perfekte at servere som en snack eller forret, f.eks. til nytårsaften.

De består af hasselback kartofler, god fed creme fraiche, rogn, som kan være ørredrogn, lakserogn eller stenbiderrogn. Når det er sæson for stenbiderrogn, er det helt klart det bedste at bruge, men uden for sæsonen kan man bruge stenbiderrogn på glas eller ørredrogn. Kartoflerne kan sagtens bages dagen inden og så blot pyntes lige inden servering. Prøv også denne opskrift på dip med rogn, løg og dild. Rigtig god fornøjelse!

Hasselback kartofler med rogn og creme fraiche

Opskrift til 4-6 personer

Ingredienser

Hasselback kartofler med rogn og creme fraiche
Fyld

Fremgangsmåde

Hasselback kartofler med rogn og creme fraiche

Tænd ovnen på 200 C varmluft

Vask kartoflerne grundigt og tør dem godt. Skær tynde skiver i hver kartoffel ved at placere en kartoffel imellem to skærebrætter og skær så halvvejs igennem kartoflen. Læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir eller i et fad. Kom olivenolie, salt og peber på kartoflerne og bag dem i 1,5 time. Lad kartoflerne køle af.

Pynt hver kartoffel med creme fraiche, løg, rogn og dild. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar