Squashbrud - Opskrift på de bedste bløde og luftige squashbrud med solsikkekerner

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Squashbrud

Opskrift på de bedste squashbrud med solsikkekerner – de er så gode! Så bløde, luftige og lækre. Der er masser af squash lige nu, og de kan bruges til så mange lækre ting. Jeg købte to kæmpe store squash forleden, og de blev brugt til at bage disse squashbrud, squashmuffins og disse grøntsagsdeller med squash og ærtedip. Squashbrudene laves ligesom mine gulerodsbrud, som er ret så populære. Det er slet ikke dårligt at nyde sådan en lun bolle med smør. Jeg har lavet bollerne med halv hvedemel og halv ølandshvede, som giver en virkelig god smag, de kan også sagtens laves udelukkende med hvedemel. Squashbrudene kan koldhæves, blot ved at tilsætte halvdelen af gæren, og så lade dejen hæve i køleskabet natten over. Så kan der serveres friskbagte boller til morgenmaden. Rigtig god fornøjelse!

Squashbrud

Forberedelse 1 t.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Squashbrud med solsikkekerner (ca. 16-18 stk.)

Fremgangsmåde

Squashbrud med solsikkekerner

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt olie, yoghurt og salt. Tilsæt melet lidt adgangen, imens der æltes. Tilsæt smørret og ælt det godt ind i dejen og ælt til den slipper skålen. Dæk skålen med husholdningsfilm og et viskestykke og lad dejen hæve 45 minutter. Hæld dejen ud på et bord drysset med en smule mel. Lav en fordybning i midten af dejen og fyld op med revet squash, solsikkekerner og æg. Hak dejen godt rundt i små stykker, så det hele bliver blandet sammen. Brug en bagespade eller en paletkniv. Del dejen i 16-18 lige store stykker. Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt gulerodsbrudene på bagepapiret. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem efterhæve i ca. 30 minutter.

Tænd ovnen på 220 C varmluft og bag bollerne i ca. 15 minutter eller indtil de er gyldne. Lad squashbrudene køle af på en rist og nyd dem. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar