Muffins med ribs og hvid chokolade – opskrift på de lækreste muffins med røde ribs og hvid chokolade. Disse skønne muffins smager vidunderligt med de syrlige fra ribs, som er i sæson netop nu. Den søde hvide chokolade passer godt til de syrlige ribs og så karamelliserer chokoladen på toppen af kagerne, når de bliver bagt. Kagerne passer perfekt til eftermiddagshyggen eller til en skovtur. Ribs kan skiftes ud med andre bær f.eks. hindbær, solbær, brombær eller blåbær. Nyd kagerne med creme fraiche eller flødeskum. De kan nydes med det samme eller fryses ned. Rigtig god fornøjelse!
Muffins med ribs og hvid chokolade
Ingredienser
Muffins (12-14 stk.)Fremgangsmåde
Muffins
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Pisk smør og rørsukker lyst og luftigt. Tilsæt marcipan. Tilsæt et æg adgangen imens der piskes. Herefter tilsættes vanilje, skyr og mælk. Bland mel og bagepulver og si det i dejen og vend det rundt. Bland ribs med 1 spsk. mel og rør dem i dejen sammen med halvdelen af chokoladen. Fordel dejen i muffins forme, drys med det resterende chokolade og bag kagerne ved 185 C i ca. 25-30 min. Lad dem køle af. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar