Svampet og lækker marcipankage

Denne marcipankage er virkelig lækker og svampet og rigtig nem at lave. Jeg har pyntet min med flødeskum og friske bær, men i virkeligheden behøver man ikke alt det pynt, da kagen i sig selv er fantastisk! Det ville også være ret så lækkert med revet citronskal i dejen. Måske en god kandidat til påskefrokosten? Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend! Her kommer opskriften:

Ingredienser

Marcipankage:

200 smør, blødt

200 g sukker

100 g marcipan, revet

4 æg

200 g mel

1 tsk. bagepulver

Pynt:

Flødeskum af 2,5 dl fløde

Friske bær, f.eks. jordbær, blåbær og hindbær

 

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt revet marcipan. Pisk ét æg i adgangen. Bland mel og bagepulver og sigt det i dejen. Smør en springform på ca. 20-22 cm i diameter og beklæd bunden med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 175 C i ca. 35-40 minutter. Lad kagen køle af.

Pynt kagen:

Pisk fløden til skum og smør det ud på kagen og pynt med friske bær. Server straks, så er den allerbedst. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.