Squashkage med valnødder - Nem kage med squash

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Squashkage med valnødder

Squashkage med valnødder – Opskrift på lækker svampet squashkage med valnødder, chokolade og pisket creme fraiche. Denne squashkage er så god og fyldt med god smag. Dejen til kagen er super nem og hurtig at lave, da de tørre ingredienser blot skal røres sammen med de våde ingredienser. I kagen er der kanel og kardemomme, som passer super godt til squashkage. Derudover er der valnødder og mørk chokolade i dejen.

Pisket creme fraiche

Jeg serverer denne kage med pisket creme fraiche. Pisket creme fraiche laves ved at komme creme fraiche 38% i en foodprocessor og køre det indtil det bliver tyk og fast creme. Det skal være 38% for ellers kan det ikke piskes luftigt. Jeg tilsætter lidt vaniljesukker, men det kan man sagtens undlade. Rigtig god fornøjelse!

Squashkage med valnødder

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 50 min.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Squashkage med valnødder
Pisket creme fraiche

Fremgangsmåde

Squashkage med valnødder

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Bland hvedemel, sukker, brun farin, bagepulver, vaniljesukker, kanel, kardemomme og salt sammen i en skål.

Riv squash og pres så meget af væsken ud som muligt. Bland squash, æg og smør sammen og rør det sammen med de tørre ingredienser. Dejen skal ikke piskes, men blot røres sammen med en dejskraber. Vend chokolade og valnødder i dejen.

Beklæd en brødform med bagepapir eller smør den med smør og kom dejen i formen. Bag kagen i ca. 50 min. Lad kagen afkøle på en rist.

Pisket creme fraiche

Kom creme fraiche og vaniljesukker i en foodprocessor og blend det til det er luftigt og fast.

Server squashkagen med pisket creme fraiche. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Lækker kage men synes det lyder ret voldsomt med 1 spsk bagepulver? Kan man bruge en tsk bagepulver +1 tsk natron istedet?

Skriv en kommentar