Sprøde kartofler på yoghurtdip – Opskrift på den lækreste side dish med yoghurtdip og sprøde kartofler. Denne lækre ret er super nem at lave og den smager så dejligt. Retten består af sprøde bagte kartofler som lægges ovenpå den lækreste dip af yoghurt, citron, hvidløg, løg, persille og honning. Derudover kommes der hakkede oliven og persille på. Super lækkert tilbehør til grillet kød, frisk eller grøntsager.
Kartoflerne bliver så sprøde, og her bruger jeg et hemmeligt lille trick. Jeg kommer nemlig bagepulver i vandet, som kartoflerne koges i, og det gør, at kartoflerne bliver ekstra sprøde, når de bages i ovnen.
Selve yohurtdippen kan sagtens laves dagen inden servering, men kartoflerne skal laves lige inden servering. Rigtig god fornøjelse!
Sprøde kartofler på yoghurtdip
Ingredienser
Sprøde kartoflerFremgangsmåde
Sprøde kartofler
Vask kartoflerne godt og skær dem i halve.
Kom kartoflerne i en gryde, dæk med vand og tilsæt salt og bagepulver.
Kog kartoflerne møre i 15 min.
Tænd ovnen på 225 C varmluft.
Vend de kogte kartofler i olie, oregano, salt og peber.
Bred kartoflerne ud på en bageplade med bagepapir og bag kartoflerne i ca. 35 min. eller indtil de er helt gyldne og sprøde.
Yoghurtdip
Rør alle ingredienserne sammen til en dip og smag den til.
Smør yoghurtdip ud på en stor tallerken.
Fordel kartoflerne ovenpå yoghurten og drys med hakkede oliven og persille.
Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar