Smoothie med hindbær og peanutbutter – Opskrift på cremet smoothie
Opskrifter Livsstil Shop

Smoothie med hindbær og peanutbutter

Smoothie med hindbær og peanutbutter – Opskrift på den bedste cremede smoothie med hindbær, peanutbutter og edamamebønner. En frisk, cremet og lækker smoothie med hindbær, dadler, græsk yoghurt eller skyr, edamamebønner og peanutbutter, som er en perfekt start på dagen. Denne hindbærsmoothie er så nem at lave og indeholder få ingredienser. Smoothien kan varieres med forskellige andre ingredienser, f.eks. kan der tilsættes en halv banan, for mere mæthed og sødme, eller en halv avocado for at gøre smoothien mere cremet. Da der er bønner, peanutbutter og yoghurt/skyr i denne smoothie er den fyldt godt op med proteiner. Jeg bruger en smooth peanutbutter, da jeg bedst kan lide at der ikke er stykker af peanuts i. Der findes mange forskellige slags peanutbutter, og de smager forskelligt, så prøv dig frem med, hvor meget peanutbutter der skal tilsættes i smoothien.

Smoothien kan nydes til morgenmad, som en snack, efter skole, efter træning eller som en sundere dessert. Jeg har her hældt smoothien op i 2 glas, men den kan også hældes i skåle og spises med ske. Top med forskellige lækkerier: kakaonips, bær, chiafrø, frugt, kerner, kokoschips, nøddesmør osv. Prøv også denne hindbærsmoothie med havregryn i. Rigtig god fornøjelse!

Smoothie med hindbær og peanutbutter

Smoothie til 2-3 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Smoothie med hindbær og peanutbutter

225 g hindbær, fra frost

1-2 dadler

100 g edamamebønner, fra frost, bælgede

2 spsk græsk yoghurt eller skyr

1 stor spsk. peanutbutter, jeg bruger smooth

Ca. 3 dl vand

Fremgangsmåde

Smoothie med hindbær og peanutbutter

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en ensartet og cremet smoothie. Tilsæt evt. mere vand hvis nødvendigt. Fordel smoothien i 2-3 glas. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.