Rustikke sandwichbrød - Lækre luftige sandwichbrød
Opskrifter Livsstil Shop

Rustikke sandwichbrød

Rustikke sandwichbrød – Opskrift på store rustikke sandwichbrød lavet uden røremaskine. Disse lækre sandwichbrød har jeg lavet med dejen fra min opskrift på focaccia uden røremaskine. Det er en virkelig god dej, som egner sig perfekt til at bage sandwichbrød med. Selve dejen er lavet uden brug af røremaskine, så i stedet for at ælte dejen på maskine, så foldes dejen af et par omgange (se videoen her, hvordan jeg folder dejen). Dejen bliver utrolig lækker og luftig, når man gør det på denne måde og det giver et super lækkert brød.

Brud brødene til sandwich til frokosten, aftensmaden eller til madpakken. De er også perfekte at fryse ned. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Brød til 4-6 personer
Forberedelse 1 t. 30 min. / Tilberedning 30 min. / I alt + 2 t.
Ingredienser

420 g vand

20 g gær eller et brev tørgær

1 spsk. honning

2 spsk. olivenolie

2 tsk. salt

500 g mel, jeg bruger Tipo 00

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser i en stor skål og rør det hurtigt sammen til en klistret masse. Dæk skålen med et fugtigt klæde og lad det stå på køkkenbordet i 15 minutter.

Fold dejen indover sig selv (se videoen i dette indlæg). Lad dejen stå tildækket igen i 15 min. Fold dejen igen og lad den stå 10 min.

Dæk dejen til og lad den hæve i 1 time. Hæld herefter dejen ud på et meldrysset bord og bred dejen, forsigtigt, ud til en firkant. Del dejen i 8 stykker.

Beklæd en bageplade med bagepapir og drys med lidt mel på. Læg dejstykkerne på bagepladen og lad dem hæve yderligere 30 min.

Tænd ovnen på  230 C varmluft med en bageplade med vand nederst i ovnen.

Bag sandwichbrød i ca. 12-14 min. eller indtil de er gyldne og lyder hule, når der bankes på dem. Lad brødene afkøle på en rist og server dem. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.