Nutella brownies - Nem nutella brownie med 3 ingredienser
Opskrifter Livsstil Shop

Nutella brownies

Nutella brownies – Opskrift på nutella brownie lavet med kun 3 ingredienser. Disse brownies er lavet med nutella, æg og hvedemel. Det er en meget populær kage på TikTok og jeg forstår godt hvorfor, fordi den er simpelthen så lækker og meget nem at lave. Jeg har dog også tilsat mælkechokolade i dejen, så teknisk set er det jo med 4 ingredienser, men det kan man sagtens undlade.

Kagen laves ved at piske nutella og æg sammen inden der vendes mel i. Dejen bages i kun 16 min., hvorefter kagen afkøles inden den skæres i firkanter. Nyd brownies som den er eller med is og bær til. Prøv også min meget populære opskrift på fudgy brownies. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Brownie til 6-8 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 16 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Nutella brownies

450 g nutella

3 æg

85 g hvedemel

75 g mælkechokolade, hakket, kan undlades

Fremgangsmåde

Nutella brownies

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk nutella og æg sammen i ca. 1 min. Tilsæt mel og vend det sammen. Tilsæt evt. chokolade.

Hæld dejen i en form på 20×20 cm beklædt med bagepapir. Bag brownie i ca. 16 min. Lad brownie afkøle inden den skæres i firkanter og nydes. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment
  1. Ved ikke om det er min ovn, men synes tit jeg skal bage specielt kagerne meget længere end din tid, nogle gange nærmest det dobbelte. Og nogle gange som om midten ikke gider blive bagt ordenligt, specielt med citron, gulerods- og lignende kager 😩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.