Nutella brownies - Nem nutella brownie med 3 ingredienser
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Nutella brownies

Nutella brownies – Opskrift på nutella brownie lavet med kun 3 ingredienser. Disse brownies er lavet med nutella, æg og hvedemel. Det er en meget populær kage på TikTok og jeg forstår godt hvorfor, fordi den er simpelthen så lækker og meget nem at lave. Jeg har dog også tilsat mælkechokolade i dejen, så teknisk set er det jo med 4 ingredienser, men det kan man sagtens undlade.

Kagen laves ved at piske nutella og æg sammen inden der vendes mel i. Dejen bages i kun 16 min., hvorefter kagen afkøles inden den skæres i firkanter. Nyd brownies som den er eller med is og bær til. Prøv også min meget populære opskrift på fudgy brownies. Rigtig god fornøjelse!

Nutella brownies

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 16 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Nutella brownies

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk nutella og æg sammen i ca. 1 min. Tilsæt mel og vend det sammen. Tilsæt evt. chokolade.

Hæld dejen i en form på 20×20 cm beklædt med bagepapir. Bag brownie i ca. 16 min. Lad brownie afkøle inden den skæres i firkanter og nydes. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Ved ikke om det er min ovn, men synes tit jeg skal bage specielt kagerne meget længere end din tid, nogle gange nærmest det dobbelte. Og nogle gange som om midten ikke gider blive bagt ordenligt, specielt med citron, gulerods- og lignende kager

Skriv en kommentar