Opskrift på Number Cake med marengs og mascarponecreme
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Marengslagkage “Number cake”

Jeg har haft den hyggeligste søndag sammen med søde Sofie! Vi har bagt denne fine tøsede marengs Number Cake. Number cakes er jo så populære. Vores version er med lyserød marengs, mascarponecreme smagt til med citron og alverdens pynt. Prøv selv opskriften – den er fantastisk:

 

Marengslagkage “Number cake”

Ingredienser

Marengslagkage (ca. 10 personer): Marengs:
Mascarponecreme:
Pynt:

Fremgangsmåde

Hvis der ønskes at lave tal, som vi har gjort, kan tallene findes her og printes i A4.

Tænd ovnen på 80 grader varmluft.

Marengs:

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker lidt ad gangen, imens der piskes ved middel hastighed. Fortsæt i ca. 15 min til marengsen er blank og sej. Kom marengs op i en sprøjtepose. Hvis du vil have forskellige former og farver, kan du dele den op i flere portioner. Vi har benyttet 2 tyller Wilton 2D og 8B.

Marengs skal ikke bages, men tørres og derfor ved så lav temperatur i længere tid. Lad marengsbundende være i ovnen i ca. 2,5 time til de er helt tørre og nemt slipper bagepapiret.

Mascarponecreme:

Pisk med en elpisker mascarponen, flormelis, vaniljepulver, citronsaft og skal, tilsæt piskefløde lidt ad gangen imens der piskes videre, til der opnås en fast og cremet konsistens. Kom cremen i en sprøjtepose med rund tyl.

Saml først kagen lige inden den skal spises! Læg et sæt tal på en jævn flade (gerne det det skal serveres på). Fordel mascarponencremen på bundene og kom en bund ovenpå og pynt med bær, blomster mm.

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar