Frederikke Wærens - Muffins med ribs og hvid chokolade - Opskrift på muffins med ribs
Opskrifter Livsstil Shop

Muffins med ribs og hvid chokolade

Muffins med ribs og hvid chokolade – opskrift på de lækreste muffins med røde ribs og hvid chokolade. Disse skønne muffins smager vidunderligt med de syrlige fra ribs, som er i sæson netop nu. Den søde hvide chokolade passer godt til de syrlige ribs og så karamelliserer chokoladen på toppen af kagerne, når de bliver bagt. Kagerne passer perfekt til eftermiddagshyggen eller til en skovtur. Ribs kan skiftes ud med andre bær f.eks. hindbær, solbær, brombær eller blåbær. Nyd kagerne med creme fraiche eller flødeskum. De kan nydes med det samme eller fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Muffins med ribs og hvid chokolade

Muffins, Små søde sager til 6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Muffins (12-14 stk.)

100 g smør

225 g rørsukker

100 g marcipan, revet

2 æg

1 tsk. vaniljesukker

1 stor spsk. skyr

½ dl mælk eller piskefløde

1 tsk. bagepulver

225 g hvedemel

200 g ribs, frosne eller friske

1 spsk. mel

100 g hakket hvid chokolade

 

Fremgangsmåde

Muffins

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Pisk smør og rørsukker lyst og luftigt. Tilsæt marcipan. Tilsæt et æg adgangen imens der piskes. Herefter tilsættes vanilje, skyr og mælk. Bland mel og bagepulver og si det i dejen og vend det rundt. Bland ribs med 1 spsk. mel og rør dem i dejen sammen med halvdelen af chokoladen. Fordel dejen i muffins forme, drys med det resterende chokolade og bag kagerne ved 185 C i ca. 25-30 min. Lad dem køle af. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven