Frederikke Wærens - Muffins med ribs og hvid chokolade - Opskrift på muffins med ribs
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Muffins med ribs og hvid chokolade

Muffins med ribs og hvid chokolade – opskrift på de lækreste muffins med røde ribs og hvid chokolade. Disse skønne muffins smager vidunderligt med de syrlige fra ribs, som er i sæson netop nu. Den søde hvide chokolade passer godt til de syrlige ribs og så karamelliserer chokoladen på toppen af kagerne, når de bliver bagt. Kagerne passer perfekt til eftermiddagshyggen eller til en skovtur. Ribs kan skiftes ud med andre bær f.eks. hindbær, solbær, brombær eller blåbær. Nyd kagerne med creme fraiche eller flødeskum. De kan nydes med det samme eller fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Muffins med ribs og hvid chokolade

Opskrift til 6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Muffins (12-14 stk.)

Fremgangsmåde

Muffins

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Pisk smør og rørsukker lyst og luftigt. Tilsæt marcipan. Tilsæt et æg adgangen imens der piskes. Herefter tilsættes vanilje, skyr og mælk. Bland mel og bagepulver og si det i dejen og vend det rundt. Bland ribs med 1 spsk. mel og rør dem i dejen sammen med halvdelen af chokoladen. Fordel dejen i muffins forme, drys med det resterende chokolade og bag kagerne ved 185 C i ca. 25-30 min. Lad dem køle af. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar