Jeg har haft den hyggeligste søndag sammen med søde Sofie! Vi har bagt denne fine tøsede marengs Number Cake. Number cakes er jo så populære. Vores version er med lyserød marengs, mascarponecreme smagt til med citron og alverdens pynt. Prøv selv opskriften – den er fantastisk:
Marengslagkage “Number cake”
Ingredienser
Marengslagkage (ca. 10 personer): Marengs:Fremgangsmåde
Hvis der ønskes at lave tal, som vi har gjort, kan tallene findes her og printes i A4.
Tænd ovnen på 80 grader varmluft.
Marengs:
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker lidt ad gangen, imens der piskes ved middel hastighed. Fortsæt i ca. 15 min til marengsen er blank og sej. Kom marengs op i en sprøjtepose. Hvis du vil have forskellige former og farver, kan du dele den op i flere portioner. Vi har benyttet 2 tyller Wilton 2D og 8B.
Marengs skal ikke bages, men tørres og derfor ved så lav temperatur i længere tid. Lad marengsbundende være i ovnen i ca. 2,5 time til de er helt tørre og nemt slipper bagepapiret.
Mascarponecreme:
Pisk med en elpisker mascarponen, flormelis, vaniljepulver, citronsaft og skal, tilsæt piskefløde lidt ad gangen imens der piskes videre, til der opnås en fast og cremet konsistens. Kom cremen i en sprøjtepose med rund tyl.
Saml først kagen lige inden den skal spises! Læg et sæt tal på en jævn flade (gerne det det skal serveres på). Fordel mascarponencremen på bundene og kom en bund ovenpå og pynt med bær, blomster mm.
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar