Krustader med dild og rogn - Krustader med dildcreme og rogn

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Krustader med dild og rogn

Krustader med dild og rogn – Opskrift på lækre krustader med fyld af pisket dildcreme, rogn og agurk. Krustader er små smørbagte butterdejsskåle, som kan fyldes med alverdens slags fyld og serveres som små appetizers. Her har jeg fyldt dem med pisket dildcreme, rogn, agurk og citron.

Disse krustader serveres med en pisket dildcreme, som laves ved at piske creme fraiche 38% i en foodprocessor med frisk dild, rødløg, citronskal, salt og peber. Cremen skal køres til den er tyk og luftig, så kan den nemlig kommes i en sprøjtepose og sprøjtes i krustaderne. På den måde holder cremen formen og flyder ikke ud, som normal creme fraiche gør. Der kan også fyldes denne laksesalat i stedet for.

De kan enten serveres som appetizer inden forretten eller de kan også serveres som forret, sammen med andre små hapsere. Få mine andre opskrifter på lækre forretter lige her. Eller hvis du hellere vil se mine opskrifter på andre små starters og appetizers, så kan de findes lige her. Rigtig god fornøjelse!

Krustader med dild og rogn

Opskrift til 24 stk.
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Dildcreme
Desuden

Fremgangsmåde

Dildcreme

Kør først dild og løg i en foodprocessor, så det er helt finthakket.

Tilsæt creme fraiche og citronskal og blend til en tyk og luftig creme. Smag til med salt og peber. Kom cremen i en sprøjtepose og klip et lille hul forenden.

Sprøjt cremen i krustaderne og pynt med agurketern, rogn og citron. De kan godt stå på køl i et par timer inden servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar