Krustader med dild og rogn – Opskrift på lækre krustader med fyld af pisket dildcreme, rogn og agurk. Krustader er små smørbagte butterdejsskåle, som kan fyldes med alverdens slags fyld og serveres som små appetizers. Her har jeg fyldt dem med pisket dildcreme, rogn, agurk og citron.
Disse krustader serveres med en pisket dildcreme, som laves ved at piske creme fraiche 38% i en foodprocessor med frisk dild, rødløg, citronskal, salt og peber. Cremen skal køres til den er tyk og luftig, så kan den nemlig kommes i en sprøjtepose og sprøjtes i krustaderne. På den måde holder cremen formen og flyder ikke ud, som normal creme fraiche gør. Der kan også fyldes denne laksesalat i stedet for.
De kan enten serveres som appetizer inden forretten eller de kan også serveres som forret, sammen med andre små hapsere. Få mine andre opskrifter på lækre forretter lige her. Eller hvis du hellere vil se mine opskrifter på andre små starters og appetizers, så kan de findes lige her. Rigtig god fornøjelse!
Krustader med dild og rogn
Ingredienser
DildcremeFremgangsmåde
Dildcreme
Kør først dild og løg i en foodprocessor, så det er helt finthakket.
Tilsæt creme fraiche og citronskal og blend til en tyk og luftig creme. Smag til med salt og peber. Kom cremen i en sprøjtepose og klip et lille hul forenden.
Sprøjt cremen i krustaderne og pynt med agurketern, rogn og citron. De kan godt stå på køl i et par timer inden servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar