Kage med kanelknas - Nem kage med kanel og hasselnødder
Opskrifter Livsstil Shop

Kage med kanelknas

Kage med kanelknas – Opskrift på nem svampet kage med kanelknas topping med hasselnødder, muscovadosukker og kanel.

Kage med kanelknas

Kage til 8-10 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Dej

4 æg

250 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

250 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

1 dl kærnemælk

Kanelknas

100 g smør

100 g muscovadosukker

2 tsk. kanel

100 g hakkede hasselnødder

2 spsk. piskefløde

Fremgangsmåde

Dej

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk æg og sukker sammen til en tyk og luftig æggesnaps. Bland vaniljesukker, hvedemel og bagepulver sammen og pisk det i dejen skiftevis med kærnemælk. Beklæd en form på 24×30 med bagepapir.

Kanelknas

Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det koge op under omrøring. Kog i et par minutter.

Hæld kanelknas udover dejen og rør det lidt ned i dejen. Bag kagen i ca. 20 min. Server kagen. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Kage med kanelknas

Denne svampede kage med kanelknas er så nem og virkelig lækker. Kagen laves med en nem og luftig dej med kærnemælk og vanilje. Dejen kommes i en form. Kanelknasen, som består af smør, muscovadosukker, kanel, hasselnødder og piskefløde, hældes på dejen og kagen bages. Det er en super svampet kage, som smager dejligt af kanel, vanilje og nødder.

Kagen er perfekt at servere til eftermiddagskaffen eller aftenkaffen. Prøv også min opskrift på svampet kage med smørstegte æbler og kanel. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

7 Comments
    1. Den er allerbedst, når den lige er bagt, men hvis den pakkes godt ind, så kan den sagtens serveres dagen efter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.