Kæmpe chocolate chip cookies - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kæmpe chocolate chip cookies

Intet slår duften og smagen af en friskbagt cookie. Sprød og sej og med massere af chokolade. Selv i denne danske sommervarme kan man altid spise en lun cookie med et glas iskoldt mælk til. Her har jeg bagt kæmpe cookies, men du kan sagtens bage dem i almindelig småkage størrelse, så skal de bare bage i lidt kortere tid. Uanset hvilken størrelse du bager, skal der være god plads imellem dejkuglerne på bagepladen, da de flyder ud. God fornøjelse!

Kæmpe chocolate chip cookies

Ingredienser

Chocolate chip cookies (ca. 22 store cookies):

Fremgangsmåde

Chocolate chip cookies:

Pisk smør, sukker, brun farin og vanilje til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æg og pisk igen. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål og rør det i dejen. Tilsæt til sidst chokolade drops. Form ca. 22 lige store kugler af dejen, f.eks. med en isske. Kom dejkuglerne i fryseren i 1 time. Tænd ovnen på 175 C , læg dejkuglerne på en bageplade med bagepapir – de må ikke ligge for tæt, da de flyder ud. Jeg bagte ca. 6 cookies på plade. Bag cookies’ne i ca. 18 minutter til de er sprøde og gyldne. Lad dem køle lidt af på en rist og servér dem lune og sprøde. Velbekomme!

Tip: Du kan gemme lidt chokolade drops til at komme ovenpå hver cookie, lige når de er kommet ud af ovnen. Hvis der er for meget dej. kan du sagtens fryse dejen ned i længere tid, og tage den op når du bliver cookie-lækkersulten.

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

7 kommentarer
    1. Ja, det kan du sagtens! Bare opbevar dem i en lufttæt kagedåse, så de ikke bliver bløde 🙂

  1. De er så lækre! Min veninde har bagt dem flere gange til mig. Vil prøve at lave dem selv nu, men behøver de komme i fryseren i en time først inden man bager dem?

    1. Ih, så dejligt at høre! Nej, det behøver de slet ikke, de kan sagtens bages med det samme:-) God fornøjelse! Kh Frederikke

  2. Behøver man og sætte kuglerne i fryseren? Hvis ikke hvor lang tid skal de så have i ovnen? 🙂

Skriv en kommentar