Isbåde - Opskrift på nemme hjemmelavede isbåde med jordbærsyltetøj
Opskrifter Livsstil Shop

Isbåde

Isbåde – Opskrift på nemme hjemmelavede isbåde med jordbærsyltetøj og vaniljeis uden ismaskine. Disse isbåde er super nemme og hurtige at lave. De består af købte vaffelkurve, som kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder, jordbærsyltetøj, hjemmelavet vaniljeis og chokoladeovertræk. Vaniljeisen er en is der laves med kondenseret mælk og piskefløde og kræver derfor ingen brug af ismaskine. Vaniljeisen kan også købes, hvis man ikke vil lave hjemmelavet is. I stedet for jordbærsyltetøj, så kan der også bruges hindbærsyltetøj. Jeg har brugt vaffelkurve, men man kan også bruge bløde taco både, hvis man vil have dem i samme konsistens som de rigtige isbåde. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Is til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning + 6 t. / I alt + 6 t.
Ingredienser

Isbåde

10 vaffelskåle

10 spsk. jordbærsyltetøj eller hindbærsyltetøj

5 dl piskefløde

1 dåse kondenseret mælk

1 tsk. vaniljepasta

Ca. 200 g smeltet mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

Isbåde

Fyld vaffelskålene med syltetøj.

Pisk fløden til en let skum og vend kondenseret mælk og vanilje i. Fordel ismassen i vaffelskålene og stil dem i fryseren i min. 3 timer, men gerne natten over.

Dyp hver isbåd i smeltet chokolade og stil på frys igen indtil de skal serveres. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.