Ice coffee with condensed milk and coffee ice cubes! - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ice coffee with condensed milk and coffee ice cubes!

Bare et hurtigt lille check-in med ønsket om en god fredag og god weekend til jer! Og så skal I selvfølgelig ikke snydes for endnu en opskrift på iskaffe (se dette indlæg) . Denne gang er det iskaffe med kondenseret mælk og kaffeisterninger. Kaffeisterninger laves meget hurtigt og nemt ved at lave en kande stærk kaffe og hælde den op i en isterningebakke og ind i fryseren. Så er det hurtigt at lave en lækker iskaffe, når iskaffetørsten melder sig. Her kommer opskriften!

Ice coffee with condensed milk and coffee ice cubes!

Ingredienser

Opskrift til 1 glas:

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Hæld mælk i et glas og kom derefter kaffeisterningerne i. Hæld den kondenseret mælk i og rør godt rundt. Lad isterningerne med kaffe smelte ud i mælken, så det får en dejlig smag af kaffe. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar