Min søster blev student i mandags og i går var hun ude at køre vogn! Vi var det allersidste stop på turen, så derfor serverede vi en omgang “tømmermændsmad” med håndskårne grove pomfritter med massere af havsalt og en lækker hjemmelavet chilimayo til. Det hele blev spist rub og stub 🙂 I var mange der gerne ville have opskriften på min hjemmelavet chilimayo, så den skal I selvfølgelig have! Man kan jo selv justere hvor stærk man vil have den afhængig af, hvilken chili man bruger og hvor meget. Her kommer opskriften:
Hjemmelavet chilimayo
Ingredienser
Chilimayo (4-5 personer):Fremgangsmåde
Chilimayo:
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen og tilsæt herefter de øvrige ingredienser. Smag dig frem undervejs, måske du kan lide din chili mayo meget stærk eller også skal den kun lige bide lidt på tungen. Server chilimayo til hjemmelavet fritter, som dressing i en bruger eller til kyllingespyd. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar