Hindbærsmoothie med havtorn og lakrids - Opskrift på smoothie med havtorn
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hindbærsmoothie med havtorn og lakrids

 

Hindbærsmoothie med havtorn og lakrids – Opskrift på cremet og lækker smoothie med hindbær, havtorn og lakrids. Denne smoothie er blevet min nye favorit. Smoothien består af hindbær, havtorn, lakridspulver, vanilje, limesaft og mælk. Jeg bruger bare alm. mælk, men plantedrikke kan også sagtens bruges i denne smoothie.

Havtorn og lakrids er en virkelig god kombination og især også sammen med hindbær. Jeg bruger havtorn fra frost, men hvis denne smoothie laves i havtorn-sæsonen, så kan de friske også sagtens anvendes. Prøv også denne hindbærsmoothie med ´havregryn eller denne grønne smoothie bowl. Rigtig god fornøjelse!

Hindbærsmoothie med havtorn og lakrids

Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hindbærsmoothie med havtorn og lakrids

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet smoothie. Fordel smoothien i 2 glas og server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar