Hindbæristerninger til velkomstdrink - Hindbærpuré i isterningebakker
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hindbæristerninger

Hindbæristerninger – Opskrift på isterninger af hindbærpuré med citron og vanilje. Disse hindbæristerninger er perfekte til velkomstdrink med bobler. Hindbæristerningerne består af hindbær, citronsaft, sukker og vaniljesukker, som koges op og blendes til en puré. Herefter hældes pureen op i en isterningebakke og fryses ned. Hindbæristerningerne kommes i glas og der hældes bobler eller sodavand/saftevand udover. Det smarte med disse isterninger er, at de både holder drikken kold og samtidig giver god smag og farve. Rigtig god fornøjelse!

Hindbæristerninger

Drinks & Cocktails til 6-8 glas personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt + 12 t.

Ingredienser

Hindbæristerninger

Fremgangsmåde

Hindbæristerninger

Kog hindbær, citronsaft, sukker og vanilje op i en lille gryde. Lad det koge under omrøring til bærrene er møre. Stavblend massen. Her kan du vælge at lade massen være som den er eller si den, så der ikke er kerner i.

Hæld massen i en isterningebakke og stil dem i fryseren.

Kom en isterning i hvert glas og hæld bobler eller saftevand/sodavand udover. Velbekomme

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar