Green Goddess kartoffelsalat - Cremet grøn kartoffelsalat

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL SOMMERENS FESTER HER

Dansk English
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Green Goddess kartoffelsalat

Green Goddess kartoffelsalat – Opskrift på skøn Green Goddess kartoffelsalat med cremet grøn dressing med bl.a. spinat, citronsaft, cashewnødder og parmesan. Denne kartoffelsalat er så dejlig og smager både frisk, syrlig og cremet. Kartoffelsalaten er inspireret af den populære Green Goddess salad, som er en skøn salat med en syrlig grøn dressing, hvor der vendes spidskål, agurk, forårsløg og purløg i og salaten nydes med nachos.

Her har jeg brugt den lækre dressing til små kogte kartofler, og lavet denne kartoffelsalat. Dressingen består bl.a. af frisk spinat, citronsaft, parmesan, græsk yoghurt, basilikum, skalotteløg, olivenolie og cashewnødder. Det hele blendes sammen til en cremet dressing, hvorefter den vendes sammen med små kogte og afkølede kartofler. Kartoffelsalaten pyntes med agurker i tern, forårsløg i skiver, friske ærter og ristede og hakkede cashewnødder.

Kartoffelsalaten er perfekt at servere på en buffet eller som tilbehør til aftensmaden. Kartoffelsalaten kan sagtens laves dagen inden, hvis det skal være nemt, men man kan også koge kartoflerne og lave dressingen dagen inden og så vende det hele sammen på dagen. Den skal helst først pyntes med toppings lige inden servering. Jeg tilsætter græsk yoghurt i dressingen, men det kan man sagtens undlade helt.

Prøv også min opskrift på Green Goddess blomkål. Rigtig god fornøjelse!

 

Green Goddess kartoffelsalat

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Green Goddess dressing
Desuden

Fremgangsmåde

Green Goddess dressing

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en cremet dressing. Smag til med salt og peber.

Green Goddess kartoffelsalat

Kog kartoflerne med skræl i saltet vand. Lad dem afkøle.

Vend kartoflerne i dressingen og stil kartoffelsalaten på køl i min. 30 min., så den kan trække smag. Kartoffelsalaten kan også sagtens stå på i flere timer.

Hæld kartoffelsalaten på et fad eller i en skål og pynt med agurk, forårsløg, ærter og cashewnødder. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar