Fetadip med oliven må nok være på listen over mine yndlings dip. Denne dip er så hurtig og nem at lave, og den kræver kun ganske få ingredienser. Faktisk består dippen kun af oliven, feta og græsk yoghurt. Derudover smages dippen til med citronsaft og peber. Jeg serverer gerne dippen med grøntsagsstave, ristet brød eller chips. Den er også glimrende at servere på et tapasbord eller som som “spread” i en sandwich. Er du ikke til oliven, så kan de nemt undlades og skiftes ud med f.eks. friske krydderurter. Rigtig god fornøjelse!
Fetadip med oliven
Ingredienser
Fetadip med olivenFremgangsmåde
Fetadip med oliven
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar