Lækre chewy og sprøde cookies med saltede peanuts, mørk chokolade og karamel – de smager næsten som Snickers! Du kan lave dejen i dag og fryse den ned, så du kan servere friskbagte cookies for familien eller hvis du får gæster her i weekenden. Dejen er i hvert fald hurtig af bikse sammen! Rigtig god fornøjelse og god weekend!
Cookies med peanuts, karamel og mørk chokolade
Ingredienser
Chocolate chip cookies (20 store eller 40 små cookies):Fremgangsmåde
Cookies:
Pisk smør, sukker, brun farin og vanilje til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æg og pisk igen. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål og rør det i dejen. Vend til sidst chokolade drops, peanuts og karamel i dejen med en dejskraber. Form lige store kugler af dejen, f.eks. med en isske. Kom dejkuglerne i fryseren i 1 time. Tænd ovnen på 175 C , læg dejkuglerne på en bageplade med bagepapir – de må ikke ligge for tæt, da de flyder ud. Jeg bagte ca. 6 cookies på plade. Bag cookies’ne i ca. 14-16 minutter til de er sprøde og gyldne. Lad dem køle lidt af på en rist og servér dem lune og sprøde. Velbekomme!
Tip: Hvis der er for meget dej kan du sagtens fryse dejen ned i længere tid, og tage den op når du bliver cookie-lækkersulten.

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar