Cocktail med gin og lime - Opskrift frisk og lækker cocktail med gin og lime
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cocktail med gin og lime

Cocktail med gin og lime – Opskrift på en frisk og lækker cocktail med gin og lime. Denne drink eller cocktail består af gin, bitter lemonade, limejuice, sukkersirup og den pyntes med isterninger, agurk og limeskiver. En skøn cocktail at nyde på en varm sommerdag eller som en del af nytårsaften.

Jeg har blandet cocktailen, sådan som jeg bedst kan lide den, men husk endelig at smage den til, så du kan justere i mængderne, så den passer til den smag du kan lide.

Hjemmelavet sukkersirup

Du kan nemt og hurtigt lave din egen sukkersirup til drinks. Kog 2 dl sukker eller rørsukker og 2 dl vand i en lille gryde til sukkeret er opløst. Hæld sukkersiruppen i en beholder og opbevar den på køl i op til 6 måneder.

Server gerne cocktailen sammen med chips eller hjemmelavede saltmandler, se opskrift her. Rigtig god fornøjelse!

 

Cocktail med gin og lime

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Cocktail med gin og lime (til 2 glas)

Fremgangsmåde

Cocktail med gin og lime

Kom gin, sukkersirup og limesaft i en shaker med isterninger og shake det godt. Fordel det i to glas og fordel bitter lemonade i glassene og top med isterninger, agurk og lime. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar