Chokoladehavregrød med banan og peanutbutter - Opskrift på chokoladegrød

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chokoladehavregrød med banan og peanutbutter

Chokoladehavregrød med banan og peanutbutter – Opskrift på lækker cremet havregrød med chokolade, banan og peanutbutter. Denne skønne variant af havregrød er lavet med alminde havregryn, vand, mælk, salt og mørk chokolade. Derudover er der rørt et sammenpisket æg i grøden for at tilføre lidt mere protein og mæthed. Grøden er toppet med creamy peanutbutter og bananskiver, men kakaonibs, kokos eller andet frisk frugt er også lækkert som topping.

Der findes mange forskellige varianter af grød med forskellige typer gryn og korn, men nogle gange smager en helt almindelig havregrød altså bare bedst! Det er en superhurtig og mættende morgenmad til daglig, hvor man bare kan nøjes med at give den lidt nødder og en lille håndfuld bær på toppen. Jeg bruger altid grov valsede havregryn, fordi jeg godt kan lide, at der er lidt struktur i grøden, men almindelige havregryn er selvfølgelig lige så godt. Prøv også min opskrift på havregrød med karamelliserede pære eller havregrynskuglegrød.  Rigtig god fornøjelse!

Chokoladehavregrød med banan og peanutbutter

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Havregrød
Derudover

Fremgangsmåde

Havregrød

Kom alle (undtagen ægget) ingredienserne i en lille gryde og varm op til kogepunktet under omrøring.

Lad havregrøden koge i ca. 5 min ved svag varme. Husk at røre i den undervejs. Tilsæt evt. lidt mere vand eller mælk, hvis den bliver for tyk. Rør tilsidst ægget i grøden.

Hæld havregrøden op i 2-3 skåle og pynt med de bananskiver og peanutbutter. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar