Cacio e Pepe røræg – Opskrift på cremede røræg med peber og parmesan ala Cacio e Pepe pastaretten.
Cacio e Pepe røræg
Ingredienser
Cacio e Pepe rørægFremgangsmåde
Cacio e Pepe røræg
Smelt smørret på en pande. Hæld smørret i en skål og stil til side. Rist brødskiverne på begge sider på panden, hvor smørret har været. Tag brødene af og placer dem på en rist, så de forbliver sig sprøde.
Pisk æggene sammen og tilsæt parmesan (gem lidt til topping), peber og det smeltede smør. Lav bløde røræg på panden, ved lav varme og konstant omrøring. Fordel røræg på de to sprøde brødskiver og pynt med resterende parmesan og top med ekstra peber. Server straks. Velbekomme!
Cacio e Pepe røræg
De bedste cremede røræg med masser af parmesan, friskkværnet sort peber og smør serveret på sprødt ristet surdejsbrød. Det er en vidunderlig kombination. Cacio e Pepe er jo egentlig en pastaret med ost og peber, men her har jeg bare skiftet pastaen ud med æg i stedet for. Det er en super lækker ret at servere som morgenmad eller brunch f.eks. sammen med bagte tomater eller en hurtig frisk grøn salat. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Skriv endelig en kommentar