Meget nem og lækker opskrift på brownie med Twix
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie med Twix

Denne brownie med Twix barer smager for vildt! Det lyder måske lidt voldsomt med Twix barer inde i en brownie, men denne brownie er ikke en af de tunge. Det er et perfekt søndagsbagnings-projekt, og sådan et stykke kage passer jo godt til eftermiddagskaffen. Jeg elsker Twix og det minder mig rigtig meget om skiferie hvor vi, mine søskende og jeg, altid har en lille chokoladebar med i lommen, når man lige har brug for et skud hurtig energi. Intet er bedre end at nyde en lidt frossen Twix bar på en snedækket bjergtop. God fornøjelse!

 

Husk at jeg bliver enormt glad, hvis du bruger mine opskrifter og deler dine kreationer med mig på Intsagram under #frederikkewaerens. Det er så hyggeligt at se når mine opskrifter bliver brugt derude!

Brownie med Twix

Ingredienser

Brownie med Twix ( ca. 20 stykker):

Fremgangsmåde

Brownie med Twix:

Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Smelt chokoladen og pisk den i æggesnapsen. Bland de tørre ingredienser og rør det forsigtigt i dejen. Tilsæt det smeltede smør og pisk igen. Hæld halvdelen af dejen i en bageform (21×21) beklædt med bagepapir og placer Twix på dejen i to rækker. Fordel den anden halvdel dej over Twix, så de er helt dækket af dej. Bag kagen i ovnen ved 175 °C i ca. 1 time. Lad kagen køle af og skær den ud i passende stykker. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

8 kommentarer

Skriv en kommentar