Blondie med rabarber og crumble - Rabarberkage med crumble

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Blondie med rabarber og crumble

Blondie med rabarber og crumble – Opskrift på den lækreste blondie med rabarber og sprød crumble med havregryn. Denne kage er helt uimodståelig god og den er virkelig nem at bage. Når der er rabarber i sæson, så er det bare med at udnytte den fantastiske råvare. Her har jeg brugt rabarber i en skøn blondie, som bages med rabarber og crumble.

Kagen kan sagtens bages dagen inden den skal serveres, så kan den sætte sig på køl og blive rigtig lækker saftig. Server gerne kagen med en kugle god vaniljeis eller en skefuld letpisket flødeskum. Prøv også min opskrift på rabarberkage med kokosmarengs eller min opskrift på den lækreste rabarberkompot. Rigtig god fornøjelse!

Blondie med rabarber og crumble

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Blondie med rabarber og crumble Blondie
Rabarber
Crumble

Fremgangsmåde

Blondie

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smør i en gryde og tilsæt herefter chokoladen. Rør sammen til en ensartet masse. Køl af.

Pisk æg og sukker skummende i et par minutter. Pisk mel i dejen. Pisk til en luftig dej i et par minutter. Vend chokolade-smør blandingen i dejen. Hæld dejen i en form på 24×24 cm beklædt med bagepapir.

Rabarber

Vend rabarber med sukker og fordel på blondie dejen.

Crumble

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet sammenhængende masse. Fordel crumblen på rabarberne og bag kagen i ca. 30 min. Lad kagen afkøle. Server kagen. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar