Bananbrød med kokos og chokolade, det smager så godt! Jeg har eksperimenteret med bananbrød her i weekenden, ligesom jeg også eksperimenterede med banankager for noget tid siden. Det er genialt med banankage og bananbrød, fordi overmodne bananer, som alligevel bare ligger i skålen på bordet eller skuffen i køleskabet, er helt perfekte til at bruge i bagværk. Dette bananbrød er med kokosmel og mørk chokolade og er uden tilsat sukker. Det smager fantastisk med en god klat iskold smør og lidt ekstra honning. Perfekt til weekend-bagning. Hvis du ønsker en glutenfri version, så skift melet ud med en glutenfri mel eller mandelmel. God fornøjelse!
Bananbrød med kokos og chokolade
Ingredienser
Bananbrød:Fremgangsmåde
Bananbrød:
Mos bananerne med en gaffel i en skål. Kom æg og kokosolie i skålen og rør det godt sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør sammen til en ensartet dej. Beklæd en rugbrødsform (min form er 31x14x6,6 cm og kan rumme 1,3 L) med bagepapir eller smør den med smør. Bag bananbrødet i ovnen i ca. 50-60 minutter ved 175 C varmluft. Server brødet lunt med en klat iskoldt smør på og evt. ekstra honning. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar