Bagt græskarsuppe med urtecreme - Cremet bagt græskarsuppe
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt græskarsuppe med urtecreme

Bagt græskarsuppe med urtecreme – Opskrift på den bedste cremede græskarsuppe med bagte butternut græskar og grøntsager serveret med en urtecreme og ristede græskarkerner. Denne lækre og smagfulde suppe består af græskar, jeg har brugt butternut, gulerødder, løg, peberfrugt, hvidløg, chili og ingefær som blendes sammen med bouillon og piskefløde. Jeg har serveret suppen sammen med den lækreste urtecreme med frisk basilikum og persille, som passer perfekt til suppen. Denne suppe er en super god stop madspilds-ret, da kedelige grøntsager sagtens kan bruges i denne suppe.

Jeg har også denne opskrift på græskarsuppe, som også er virkelig god. Den serveres med creme fraiche, æbler, græskarkerner og limeolie. Prøv også denne populære opskrift på bagt tomatsuppe. Rigtig god fornøjelse!

Bagt græskarsuppe med urtecreme

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Bagt græskarsuppe
Urtecreme
Derudover

Fremgangsmåde

Bagt græskarsuppe

Tænd ovnen 210 C varmluft.

Skær græskar over og fjern kernerne. Kom græskar, løg, hvidløg, gulerødder, peberfrugt, chili og ingefær på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og drys med sukker, salt og peber. Bag i ca. 35-40 minutter. Læg evt. et stykke stanniol henover i de sidste par minutter af bagetiden, så grøntsagerne ikke bliver for brændt.

Kom de bagte ingredienser op i en gryde sammen med alt den gode saft og olien. Pres hvidløgene ud af skrællen. Tilsæt kogende bouillonvand og piskefløde til gryden og blend med en stavblender til en ensartet cremet masse. Smag til om der skal tilsættes mere salt, peber eller sukker.

Urtecreme

Kom alle ingredienserne i en minihakker og kør det til en ensartet og cremet masse. Smag til med salt og peber. Server den bagte græskarsuppe med urtecreme og ristede græskarkerner. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar