Blåbærmuffins med cream cheese frosting

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Blåbærmuffins med cream cheese frosting

Disse blåbærmuffins med cream cheese frosting har jeg bagt til min familie i dag som vi skal have til eftermiddagshygge senere. Blåbærmuffinsne blev vildt gode (har allerede smugsmagt), så derfor skal I selvfølgelig have opskriften. Jeg pyntede dem med den lækreste bløde cream cheese frosting med vanilje og citron, en utrolig god kombination med blåbær. Jeg fandt nogle svenske vilde blåbær (fra frost) på nemlig.com forleden dag og man kan virkelig smage forskel på dem og så almindelige blåbær. Hvis du kan finde vilde blåbær, så skal du helt klart prøve at bage med dem. Jeg ved, at man også kan købe dem hos bl.a. Irma. Disse muffins er også perfekte til at tage med til kollegaerne, se dette indlæg. Selvom de smager allerbedst lige når de er bagt, så kan de også fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Blåbærmuffins med cream cheese frosting

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Blåbærmuffins (12-14 stk.):
Cream cheese frosting:
Derudover:

Fremgangsmåde

Blåbærmuffins:

Pisk smør og rørsukker lyst og luftigt. Tilsæt marcipan. Tilsæt et æg adgangen imens der piskes. Herefter tilsættes vanilje, skyr og mælk. Bland mel og bagepulver og si det ned i dejen og vend det rundt. Bland blåbær med 1 spsk. mel og rør dem i dejen. Fordel dejen i muffins forme og bag kagerne ved 185 C i ca. 20-22 minutter. Lad dem køle af.

Cream cheese frosting:

Pisk smør lyst og luftigt og tilsæt vanilje og citronskal. Tilsæt flormelis lidt adgangen imens der fortsat piskes. Pisk flødeosten i lidt ad gangen og pisk godt til der ikke er flere klumper og frostingen er luftig og ensartet. Stil den på køl indtil den skal bruges.

Pynt vær muffin med cream cheese frosting, friske blåbær og evt. lidt revet citronskal. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

12 kommentarer
  1. Hej Frederikke,
    Du skriver at smør og sukker skal piskes luftig – skal smøren være smeltet inden?
    Vh, Maria

  2. Hej Frederikke
    Hvor længe kan de stå når der er kommet frosting på? Vil gerne lave dem til mine kollegaer, så de bliver bagt og pyntet søndag, også medbragt mandag..

Skriv en kommentar