Det er mandag. Solen skinner. Solen skinner ikke. Min indbakke er ved at springe og jeg overvejer kraftigt at gå ud i køkkenet og snuppe endnu et stykke overdrevet lækker brownie med karamel. Hvis du har det lige sådan, så frygt ej, her kommer opskriften på de mest syndige ”Salted caramel brownie bites”. P.s. de er ekstremt vanedannende!
Salted caramel brownie bites!
Ingredienser
Brownie:Fremgangsmåde
Sådan gør du:
Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Bland de tørre ingredienser og rør det forsigtigt i dejen, sammen med det hakkede chokolade. Tilsæt det smeltede smør. Hæld dejen i en bageform (21×21) beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 170 °C i ca. 30 minutter. Lad kagen køle helt af. Åben dåsen med dulce de leche og hæld det op i en skål og rør det godt rundt indtil der ikke er klumper i. Smør karamellen ud på kagen. Drys med flagesalt og skær kagen ud i små firkanter. Nyd de saltede karamel brownie bidder med en dejlig kop kaffe! Velbekomme!
Et lille tip: drys saltede peanut over karamellen og du har en slags snickers bites!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Hold nu k… hvor ser den lækker ud! ? Den MÅ prøves i næste weekend! <3
Det lyder som en rigtig god plan! ?
Så deiligt!;-) Må prøves!
Siden du postede denne opskrift, har jeg villet prøve den. Jeg har dog aldrig fået det gjort, men i dag var dagen, og hold nu op, hvor er den lækker! Og nem at lave. Den er en klar favorit <3