Kikærtevafler - Nemme madvafler med kikærter og havregryn

SE ALLE MINE OPSKRIFTER MED HYTTEOST HER!

Dansk English
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kikærtevafler

Kikærtevafler – Nemme og mættende madvafler med kikærter og havregryn. Disse vafler består af kikærter, som blendes med mælk og æg, hvorefter massen vendes sammen med mel, havregryn, salt og bagepulver. Det hele røres sammen til en dej, hvor der tilsættes smeltet smør tilsidst. Dejen bages i et varmt vaffeljern til de er gyldne. Vaflerne afkøles på en bagerist inden de nydes.

Madvafler er så lækkert og disse madvafler med kikærter og havregryn er mættende og proteinrige. Vaflerne kan serveres med alt slags topping, det kan f.eks. være hytteost, rødløg i tern, kapers og revet citronskal. Prøv også min opskrift på 3 slags madvafler her. Vaflerne kan sagtens fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Kikærtevafler

Opskrift til 12 stk.
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blend kikærter, mælk og æg sammen.

Bland hvedemel, havregryn, salt og bagepulver i en skål og vend den blendede masse i. Vend tilsidst den smeltede smør i dejen.

Varm et vaffeljern op og bag vafler til de er gyldne. Lad vaflerne afkøle på en rist. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar