Æggesalat med hytteost – Opskrift på nem og lækker proteinrig æggesalat lavet med pisket hytteost i stedet for mayo. Denne æggesalat er både fedtfattig og fyldt med proteiner fra både æg og hytteosten. Æggesalaten laves ved at piske hytteost, karry, honning, salt og peber i en foodprocessor til det er helt cremet og luftigt. Den piskede hytteost vendes sammen med kogte æg skåret i tern samt frisk purløg. Æggesalaten kan opbevares på køl i et par timer inden servering eller den kan serveres med det samme.
Æggesalat smager altid skønt og jeg har efterhånden lavet nogle forskellige udgaver af æggesalaten. Prøv f.eks. den klassiske æggesalat eller japansk inspireret æggesalat. Æggesalaten kan serveres på ristet rugbrød, i toastbrød til æggesandwich eller den kan serveres i salatblade. Rigtig god fornøjelse!
Æggesalat med hytteost
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog æggene i 7-8 min. Pil æggene og skær dem i tern.
Kom hytteost, karry, salt/peber og honning i en foodprocessor og kør det til en cremet masse. Det tager et par minutter.
Vend de hakkede æg sammen med den piskede hytteost og vend hakket purløg i. Smag æggesalaten til og server den. Den kan også opbevares på køl i et par timer inden den serveres. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar