Edamamedip – Opskrift på cremet edamamedip med græsk yoghurt, hvidløg og chili. Denne dip, creme eller pure er lavet med frosne optøede edamamebønner, som blendes med græsk yoghurt, hvidløg, tørrede chiliflager, citron, basilikum, salt og peber. Det er så nemt at lave og smager så dejligt. Edamamedippen kan bruges som dip til grøntsagsstave eller den kan smøres på rugbrød eller i en sandwich.
Man kan efterhånden købe bælgede edamamebønner i de fleste supermarkeder. de lægger på frost, så de skal blot optøes inden de blendes med de øvrige ingredienser. Denne edamamedip kan sagtens holde sig i 3-4 dage på køl i en bøtte med låg. Prøv også min opskrift på ærtedip med ricotta eller min opskrift på romesco, som er en dip med peberfrugt og mandler. Rigtig god fornøjelse!
Edamamedip
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en ensartet dip. Smag til med salt og peber.
Kom dippen i en skål og pynt med olivenolie og tørrede chiliflager. Opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar