Hytteostpizza – Opskrift på nem og lækker pizzabund lavet på kun 3 ingredienser: Hytteost, æg og hvedemel. Pizzabunden er en lidt sundere version og mere proteinrig end den klassiske pizzabund. Pizzabunden laves ved blot at røre hytteost sammen med æg og hvedemel. Dejen bredes ud på en bageplade med bagepapir og bages til den er gylden. Herefter kan pizzabunden toppes med fyld. Jeg har her kommet tomatsauce og mozzarella på bunden og bagt den i 10 min. yderligere. Herefter er den toppet med pesto, friske tomater, frisk spinat og revet parmesan.
Denne pizzabund med hytteost er så nem og hurtig at lave. Det er jo ikke som en klassisk pizzabund, da denne pizzabund med hytteost ikke bliver lige så luftig eller sprød. Men den er super at lave, hvis man vil lave noget med færre kalorier og flere proteiner i. Jeg bruger hytteost med 1,5 % fedt, men du kan også sagtens bruge den på 4 % fedt. Hvedemelen kan erstattes med fuldkornsmel eller glutenfrit mel.
Prøv også min opskrift på blomkålspizza, hvor der er blomkål i pizzabunden. Se også mine andre opskrifter med hytteost lige her. Rigtig god fornøjelse!
Hytteostpizza
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rør hytteost og æg sammen i en skål. Tilsæt hvedemel og rør det godt sammen.
Beklæd en bageplade med bagepapir og bred massen ud til en rund pizzabund. Bag pizzabunden i 25 min.
Herefter kan du komme fyld på din pizzabund. Kom f.eks. tomatsauce og mozzarella på bunden og bag den i 10 min. yderligere. Pynt herefter den varme pizza med pesto, friske tomater, frisk spinat og revet parmesan. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar