Pisket panna cotta med kirsebærsauce - nem juledessert

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pisket panna cotta med kirsebærsauce

Pisket panna cotta med kirsebærsauce – Opskrift på nem og lækker panna cotta med hvid chokolade og appelsin, som piskes til en luftig og fast creme. Denne dessert er så lækker og nem at lave. Panna cottaen laves som vanligt, men når den har stået på køl natten over, så piskes den til en fast og tyk creme. Panna cottaen har jeg her lavet med hvid chokolade og appelsinskal, som smager så dejligt sammen med fløden og vaniljen. Jeg har pyntet den piskede panna cotta med kirsebærsauce, knuste brunkager og mandelsplitter.

Opskrift på verdens bedste brunkager.

Denne dessert er perfekt at servere til julefrokosten eller juleaften, hvis man ikke er til den klassiske risalamande. Selve panna cotta cremen laves dagen inden, og så er det super nemt at piske den op og samle desserten lige inden servering. Jeg har her brugt købt kirsebærsauce, hvilket også gør det hele meget nemmere. Husk kirsebærsaucen skal være kold.

Prøv også pisket panna cotta med mælkechokolade og nødder eller pisket panna cotta med hindbær. Rigtig god fornøjelse!

Pisket panna cotta med kirsebærsauce

Opskrift til 8 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 12 t.
I alt + 12 t.

Ingredienser

Pisket panna cotta
Desuden

Fremgangsmåde

Pisket panna cotta

Læg husblas i blød i koldt vand.

Flæk vaniljestangen, skrab vaniljekornene ud og mas dem sammen med sukkeret. Kom vaniljesukker og vaniljestang i en lille gryde sammen med piskefløden og revet appelsinskal. Varm blandingen op til lige under kogepunktet under omrøring. Tilsæt hvid chokolade og lad den smelte i den varme fløde.

Vrid husblassen for vand og smelt den i den varme flødeblanding. Sigt herefter blandingen igennem en si. Hæld panna cottaen over i en skål, dæk med husholdningsfilm og stil panna cottaen på køl til dagen efter.

Ved servering piskes panna cottaen i et par minutter til den er fast og tyk (pas på med at piske for længe, så panna cottaen skiller). Den skal være helt kold, når den piskes.

Kom panna cotta i portionsglas og pynt med kirsebærsauce, knuste brunkager og mandelsplitter. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar