Butterdej med burrata og fersken - Butterdejspizza med burrata og fersken

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdej med burrata og fersken

Butterdej med burrata og fersken – Opskrift på den lækreste butterdejspizza med creme fraiche creme, rucola, parmaskinke, fersken og burrata. Denne lækre butterdejspizza med burrata, fersken, parmaskinke og rucola er super nem at lave og perfekt at servere med et glas bobler. Det er en god appetizer eller en god forret at servere for gæster.

Jeg elsker butterdej og jeg har efterhånden samlet en hel del opskrifter med butterdej, som du kan se lige her. Rigtig god fornøjelse!

Butterdej med burrata og fersken

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Derudover

Fremgangsmåde

Butterdej med burrata og fersken

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rør creme fraiche sammen med citronskal, parmesan, salt og peber.

Rul butterdejen ud på en bageplade og smør dressingen ud på hele butterdejen.

Bag butterdejen i ca. 20 min.

Pynt den bagte butterdej med rucola, parmaskinke, burrata, fersken, pinjekerner og balsamico glaze.

Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar