Butterdej med burrata og fersken – Opskrift på den lækreste butterdejspizza med creme fraiche creme, rucola, parmaskinke, fersken og burrata. Denne lækre butterdejspizza med burrata, fersken, parmaskinke og rucola er super nem at lave og perfekt at servere med et glas bobler. Det er en god appetizer eller en god forret at servere for gæster.
Jeg elsker butterdej og jeg har efterhånden samlet en hel del opskrifter med butterdej, som du kan se lige her. Rigtig god fornøjelse!
Butterdej med burrata og fersken
Ingredienser
Fremgangsmåde
Butterdej med burrata og fersken
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rør creme fraiche sammen med citronskal, parmesan, salt og peber.
Rul butterdejen ud på en bageplade og smør dressingen ud på hele butterdejen.
Bag butterdejen i ca. 20 min.
Pynt den bagte butterdej med rucola, parmaskinke, burrata, fersken, pinjekerner og balsamico glaze.
Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar