Valnøddebarer - Valnøddebarer med mørdejsbund og valnøddefyld

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Valnøddebarer

Valnøddebarer – Opskrift på lækre valnøddebarer med sprød mørdejsbund og karamelliserede valnøddefyld. Disse barer er så gode og nemme at lave. Valnøddebarerne består af en mørdejsbund, som først bages gylden og som toppes med et lag valnøddefyld og bages igen. Valnøddefyldet er med brun farin, æg og hakkede valnødder. Det bliver sprødt og karamelliseret, når det bages, og det smager vidunderligt sammen med den sprøde mørdejsbund. Kagen kan sagtens holde sig i et par dage på køl i en bøtte med låg. Rigtig god fornøjelse!

Valnøddebarer

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 35 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Mørdej
Valnøddefyld

Fremgangsmåde

Mørdej

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Bland hvedemel, flormelis og salt sammen i en skål. Smuldre smørret heri og saml dejen til en ensartet sammenhængende dej.

Bred dejen ud i en form på 24×24 cm med bagepapir. Bag bunden i ca. 12 min.

Valnøddefyld

Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen med en dejskraber. Fordel valnøddefyldet på den bagte bund og bag i ca. 20 min.

Lad kagen afkøle inden den skæres ud i barer. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar