Squash wrap – Opskrift på de nemmeste glutenfri squash wraps med få ingredienser. Disse wraps af revet squash er så nemme og hurtige at lave. Squash wraps består af revet squash og salt, som klemmes fri for væske og blandes sammen med æg, revet mozzarella, tørret timian, hvidløgspulver og løgpulver. Massen deles i 4 portioner og bredes ud til cirkler på 2 bageplader. Efter de har bagt og er afkølet, så kan de nem trækkes af bagepapiret lige så forsigtigt og så er de klar til brug og kan fyldes med forskellige lækre ingredienser.
Wraps med squash er sådan en god måde at få grønt og proteiner på, og så er disse wraps helt uden gluten. Jeg har lavet 4 små runde wraps, men man kan også lave to store eller brede massen ud, så den fylder hele bagepladen. Der kan også tilsættes revet gulerod i “dejen”. Prøv også med en anden slags revet ost end mozzarella f.eks. cheddar eller gouda. Jeg har fyldt disse wraps med flødeost, rucola, laks, avocado, syltede rødløg og kapers. De kan fyldes med lige det fyld, som du bedst kan lide.
De kan spises til morgenmad, frokost og aftensmad og er også perfekte til madpakken. Jeg har her lukket wraps omkring fyldet, men de kan også smøres med fyld og rulles sammen. De lækre squash wraps er perfekte at fryse ned.
Prøv også min opskrift på det populære virale fladbrød med hytteost eller min opskrift på wraps med kartofler og ost. Rigtig god fornøjelse!
Squash wrap
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Riv squash fint. Vend salt sammen med squash og pres så meget af saften ud som muligt f.eks. i et viskestykke/klæde.
Kom squash i en skål og tilsæt æg, revet ost, timian, løgpulver og hvidløgspulver. Rør det hele sammen.
Beklæd to bageplader med bagepapir. Del squash-massen i 4 dele og bred det ud på bagepladerne, så du laver 4 cirkler af massen. Tryk det let ud, så det ligger i et tyndt lag.
Bag squash wraps i ca.30-35 min.
Lad dem køle af på bagepapiret, hvorefter de lige så forsigtigt kan løsnes fra bagepapiret. Nu er de klar til brug og kan fyldes med fyld. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar